Rotaatio-galleria on avautunut EduCityssä

01.09.2021

Rotaatio-galleria tuo vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä EduCityn neljännen kerroksen henkilöstötiloihin. Galleria esittelee kuvataiteen opiskelijoiden teoksia ja osaamista. Teoskokonaisuus vaihtuu kahden kuukauden välein.

Näyttelyohjelma kuratoidaan lukuvuodeksi kerrallaan. Ensimmäisen Rotaation kuratoinnista vastaavat Erika Adamsson, Riina Kotilainen ja Otto-Ville Väätäinen.

 

Rotaatio-galleria löytyy EduCityn henkilöstötiloista.

Rotaation avajaisnäyttely käsittelee matkaa itseen

Rotaatio-gallerian avaa Heli Lundströmin näyttely Ei kai olla enää matkalla. Neljän maalauksen kokonaisuus käsittelee muistoja, kehon ja mielen yhteyttä. Matkaa itseen. Hetkeä, jolloin haluaisi paeta, kadota tai pimentää omat ajatuksensa. Itsensä hyväksymistä ja päiviä, jotka hukuttavat syleilyllään. Taistelua siitä, kuka minä olen ja millaiseksi haluaisin tulla.

”Piirrän mielessäni kuvia, sinusta, minusta ja vallitsevasta. Teokseni tulevat esiin muodossa, johon ne sopivimmin mahtuvat. Ottavat oman muotonsa tullakseen parhaiten kohdatuksi.” – Heli Lundström.

Heli Lundström on kuvataiteen neljännen vuoden opiskelija. Hän työskentelee monipuolisesti maalauksen, kuvanveiston ja installaation keinoin. Teokset käsittelevät usein mielen moninaisuutta, kerroksellisuutta, kehollisuutta sekä niiden yhteistyötä. Lundströmiä kokeilee eri materiaaleja ja tällä hetkellä häntä kiehtoo läpinäkyvyys, kerroksellisuus ja herkät ja hauraat materiaalit.

 

Rotaatio-gallerian näyttelykalenteri 2021−2022

1.9.−29.10.2021  Heli Lundström
3.11.−31.12.2021  Sami Funke
5.1.−25.2.2022  Alexandra Trufanova
2.3.−29.4.2022 Matleena Korhonen
4.5.−30.6.2022 Elise Lehikoinen

Huom! Rotaatio-galleria on toistaiseksi avoin vain Turun AMK:n henkilökunnalle.

 

Lisätiedot

Riina Kotilainen
riina.kotilainen (at) turkuamk.fi
p. 050 598 5218